Trennwandsystem Variflex 100

A Variflex-et az okos technológiája teszi különleges válaszfalrendszerré. Sikere az intelligens részletek összességének okos kombinációja adja. A különböző paneltípusok lehetővé teszik a felhasználás széles skálájához való alkalmazkodást. 

A sínrendszerek olyan sokoldalúak, hogy egy fálaszfal akár kis helyre is könnyen beilleszthető. A DORMA Hüppe Variflex kifinomult panel kialakítása pedig lenyűgöző hangszigetelést biztosít-ez a koncepció egy úgynevezett meggyőző “hang” rendszeren alapul. 

Szuperstabil kialakítás (acél-alumínium szerkezet)

A zajcsökkentési értékek elérhetik az 59 dB-t, optimalizált profilokkal és tömítésekkel

Alacsony VOC-kibocsátás új szabványokat állít fel

A Variflex üvegelemekkel való kombináció számos tervezési lehetőségeket kínál

Szuperstabil kialakítás (acél-alumínium ötvözet)

Hangcsökkentési besorolás akár Rw (súlyozott hangcsökkentési index) 59 dB-ig az optimalizált profilokkal és tömítésekkel

Az alacsony VOC-kibocsátás új szintje

A Variflex üvegelemekkel való kombinálása pedig számos tervezési lehetőséget ajánl fel

A paneltípusok sokféleségének köszönhetően a Variflex rendszer szinte minden alkalmazási felületre szabható a legkülönfélébb kereskedelmi felhasználási területeken. 

Akár exkluzív tervezési követelményeknek kell megfelelni, akár ajtókat vagy különböző ablaktípusokat kíván beépíteni, a DORMA Hüppe Variflex mindenféle részletigényre a megfelelő megoldást kínál. 

Az Ön kényelmi igényeinek kielégítésére három különböző operációs rendszer áll rendelkezésre: normál, manuális működtetés, félautomata működés (Comfort Tronic) vagy a prémium, teljesen önvezérlésű automata rendszer (ComfortDrive). Ez a teljesen önvezérelt rendszer egy gombnyomásra mozgatja a paneleket, ezzel könnyed és nagy sebbeségű pozícionálást biztosítva, mely a precíziós tömítőszalag-hosszabbítással a paneleket a tokokba rögzítik.

Legyen szó új épületről, akár átalakításról, vagy felújításról a Dorma Hüppe válaszfal rendszereinek választása biztosítja a magas szintű termékminőséget és szakmai tapasztalatot, valamint, hogy tanácsadó munkatársaink szakértelmének előnyeit élvezze.

Egyedi támogatással és fejlett építészeti eszközökkel segítünk Önnek konkrét projektjében, hogy biztosítsuk a tervezést, majd a tervezést követő telepítés teljesen integrált megközelítését.

Kibocsátási teszt acc. a legutóbbi vizsgálati kritériumok szerint csupán a TVOC 57 μg/m³ referenciaértéket érte el.

A Variflex rendszer a különböző paneltípusokkal a kereskedelmi felhasználás legkülönfélébb területein szinte bármilyen alkalmazási osztályhoz igazítható.

DORMA Hüppe Variflex minden elvárásra megfelelő megoldást kínál, legyen szó akár exkluzív dizájn követelményekről, akár ajtók vagy különböző ablaktípusok beépítéséről.

Háromféle kezelési rendszer áll rendelkezésre, hogy megfeleljen az Ön igényeinek: standard kézi működtetés, félautomata működtetés (ComforTronic) vagy a prémium kategóriás teljesen automatikus vezérlési lehetőség (ComfortDrive). Ez a teljesen automatikus vezérlőrendszer egy gombnyomásra mozgatja a paneleket, biztosítva a fáradságmentes, nagy sebességű pozicionálást, precíziós tömítőszalag-kihúzással a panelek megfelelő rögzítéséhez.

Legyen szó új épületről, átalakításról vagy felújításról, a DORMA Hüppe válaszfalrendszer mellett hozott döntés biztosítja Önnek a magas termékminőség és tapasztalt, segítőkész munkatársaink tanácsadói szakértelmének előnyeit.

Egyedi támogatással és fejlett építészeti eszközökkel segítjük Önt projektjében, hogy a tervezés és a telepítés teljesen integrált megközelítését biztosítsuk.

A legújabb vizsgálati kritériumok szerinti kibocsátási vizsgálat csak a referenciaértéket érte el TVOC 57 μg/m³

További lehetőségek a Variflex termékcsaládból