Variflex üveg – átlátszó hangszigetelő

A Variflex Glass két nagyon kívánatos tulajdonságot egyesít: az átlátszhatóság és a hangszigetelést. A mozgatható falrendszer által biztosított térelosztás ezért a tágasság mellett  a lenyűgöző hangcsillapítás kettős előnyét kínálja, akár Rw 52 dB (laboratóriumi érték az EN 10140 szerint).

További erősségei közé tartozik a könnyű kombinálhatóság a Variflex 100 különböző elemével, így egy egységesen elegáns rendszert hoz létre az eredeti Variflex mozgatható fal minden technikai előnyével.

Átláthatóság kombinálva hangcsökkentési besorolással RW 52 dB-ig.

Szuper vékony vázszerkezet (konstrukció).

Átkapcsolható Magic Glass – kristálytisztáról átlátszatlanra (opció).

Intelligens belső redőnyök a vizuális privát szférához, igény szerint (opció).

Átlátszóság kombinálva hangcsökkentési besorolással Rw 52 dB-ig

Szupervékony vázszerkezet

Kapcsolható Magic Glass funkció - A kristálytisztától az átláthatatlanig (opcionális)

Intelligens belső árnyékolók a magánélet érdekében, akkor és amikor szükséges (opcionális)

A belső árnyékolókkal felszerelt Variflex Glass a legnagyobb rugalmasságot kínálja.

Elegáns árnyékolók a magánélet védelméért, zárt állapotban pedig az átláthatóságért. A „bottom up” kivitelben egyedileg beállíthatóak az optimális fénybeesési igények, valamint egy fix közbenső ütköző opcióval (pl. fanlight effektus létrehozásához).

Látható, vagy szeparált magánélet? A Magic Glass mindkettőt kínálja. Egy gombnyomással – a falon vagy a távirányítón – az üveget átlátszóból átláthatatlanná alakíthatja. Ez egy olyan megoldás, amely nem is lehetne praktikusabb olyan alkalmazásokban, ahol alkalmanként kívánatos az átláthatóság és az zártság egyaránt.

A zárt Variflex 100 és az átlátszó Variflex Glass elemek keveréke óriási rugalmasságot kínál a kreatív belsőépítészethez. A két elemtípus teljesen kompatibilis, megfelelő hatást kifejtve az átláthatóságra és a hangszigetelésre.

A Variflex Glass belső árnyékolókkal felszerelve a legnagyobb rugalmasságot kínálja Önnek.

Elegáns redőnyök a magánélet védelméért zárt állapotban és átláthatóságért, ha nem. Az „alulról felfelé” kivitelben egyedileg állíthatóak az optimális fenybeesés érdekében, és további lehetőség van egy fix közbenső ütközőre (pl. a légfényhatás létrehozása érdekében) (a ….. hatás létrehozásához. )

Nyitott vagy átláthatatlan a magánélet érdekében? A Magic Glass mindkettőt kínálja. Egy gombnyomással – a falon vagy a távirányítón – az áttetszőből átláthatatlanra változtatja az üveget.

Ez egy olyan megoldás , amely nem is lehetne praktikusabb olyan alkalmazásokban, ahol az átlátszó és az átláthatatlan is kívánatos alkalomadtán.

AZ átlátszatlan Variflex 100 és az átlátszó Variflex Glass elemek keveréke óriási rugalmasságot biztosít a kreatív belsőépítészet számára.

A két elemtípus teljes mértékben kompatibilis, az átláthatóságot és a hangszigetelést jó hatásfokkal kombinálja.

  • Átláthatóság hatás hang csökkentéssel kombinálva Rw 52 dB-ig.
  • Szuper vékony vázszerkezet: függőleges 30 mm, vízszintes 118 mm
  • Kapcsolható Magic Glass – csak egy fali kapcsolóval vagy távirányítóval váltson kristálytisztáról átláthatatlanra (opcionális)
  • Intelligens belső redőnyök a vizuális magánélet érdekében, akkor és amikor szükséges (opcionális)
  • Variflex 100-zal kombinálható
  • Félautomata és teljesen automatikus működés
  • Szabad magasság: 4000 mm-ig
  • Elemszélességek: maximum 1250 mm
  • Keretprofil kikészítés: E6/C0 alu standard, különböző színekben választható
Rw in dB475052
Weight kg/m2474556

További lehetőségek a Variflex termékcsaládból